Tävlingsdags igen

Tycker att vi kör en liten tävling igen i samarbete med Ica Hemma.

Granen här hemma är på plats, pyntad och klar till slut.

Allt julpynt var borta så det vara bara att köpa nytt.

Hittade massa fint hos Ica Maxi när jag var och handlade mat.

Den fina tomtesäcken kommer också därifrån.

Men nu ska ni få chansen att vinna lite nytt till granen , nämligen detta:

För att ha chansen att vinna ska ni:

Lämna en kommentar vilken som är er favoritprodukt av Ica Hemma´s julsortiment och motivera varför ni behöver lite nytt till granen.

Tävlingen håller på tom fredag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

18 Comments

  1. Jag gillar bakplåtsstället! Det skulle lösa mycket utrymmesproblem hemma hos oss!

    Nytt till granen?! Nja, mina barn tillverkar enorma mängder så själva juldekorationer har vi, men vore trevligt att kombinera det hemgjorda med liiite köpedekorationer!!!

    Kram!

  2. Jag är gärna med och tävlar, och har inte så mycket dekorationer till julgranen ännu då jag inhandlade min julgran förra året. Vore därför underbart med lite nytt och lite variation i granen med dessa fina.

    Favoriten är annars faktiskt den fina julklappsäcken, då det också är något som saknas här hemma.

    Kram Sanna

  3. Vilken bra tävling!
    Jag skulle verkligen behöva lite nytt julpynt och då allra helst mjuka sådana eftersom jag inte vill offra mina fina kulor. Min lillprins är så väldigt vild att jag inte vet vad jag vågar hänga i granen, men de här fina mjukisarna är jag övertygad om att han varken kommer att ha sönder eller skada sig på!
    Kram

  4. Min favorit är kakfatet med kupa. Så sött och stilrent!

    Skulle verkligen behövas nytt pynt till granen här hemma. Kulorna vi har just nu är nersprayade med sån spraysnö från när jag och min bror var mindre och tyckte att det var kul.. Så lite fräsht skulle inte skada! Och jag älskar stickade saker, alltifrån tröjor, filtar, prydnadssaker, tofflor osv!

  5. http://www.icahemma.se/julkula-glas-3cm-olika-farger-25pack-p-24772-c-660.aspx

    De här är så glada att de definitivt är mina favoriter – men anledningen att jag behöver nytt till granen är kanske den rakt motsatta. Fast också glad. 5 jular hängde jag upp mina glada julgranshängen i glas med en ledsen klump i halsen. Klumpen fanns där för att jag inte heller detta år hade någon liten att skydda, inga små händer skullr slita i granen. Ett år var jag oändligt lycklig när jag packade ned en särskild lila kula – nästa år skulle den inte få komma fram. Men nästa gång stod jag med den i händerna igen och brännande ögon, inuti hade den lille pojken dött halvvägs. Nu är lillasyster här. Och givetvis har jag inte hunnit fixa balla mjuka hängen. Vår gran är en studie i plastigt tråk. Den behöver lite hjälp. Fast barnet är här. Hon älskar ljusen. Hon sliter i kulorna. Och alldeles oavsett det tråkiga är jag omåttligt nöjd. Fast lite uppiggande vore välkommet

  6. Förutom de mysiga polkagrisarna som är en klar favorit, skulle jag gärna vilja ha en konstgjord gran med snö (http://www.icahemma.se/konstgjord-julgran-sno-210-cm-p-16286-c-660.aspx). Tjusiga, barrar inte och tåls utav alla!

    Jag skulle behöva nya dekorationer till granen dels för att vi har väldigt få kulor, och dels för att en del av våra kulor är i glas. ICAs fina mjukisar är perfekta när man som jag har små barn som gärna är på granen…

  7. Min favorit är elljusstaken trix, både vit och svart är jättefina!

    Min gran behöver piffas med mjuka, barnvänliga saker eftersom 2-åringen gärna plockar med sig allt hon ser. Optimalt vore ett sånt här kit eftersom det även skulle innebära att 7-dagarsbebisen kan få en egen mjukis att gosa med, så blir förhoppningsvis båda systrarna lika nöjda 🙂

  8. Min favorit är Adventslåda advent vit
    Jag skulle verkligen behöva julpynt. Har precis flyttat och det enda julpynt jag har är en stjärna i fönstret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *